Diensten

Straat aanpak deur aan deur

In de desbetreffende straat of flat bezoeken wij alle huishoudens deur-aan-deur. Het is een laagdrempelige manier om contact te leggen. Dit om de vraag te kunnen stellen "Hoe gaat het met u?" We luisteren en kijken waar we ondersteuning zouden kunnen bieden door aan te sluiten op HUN vraag. Vanuit daar kijken we naar een aanpak op maat, in veel gevallen met behulp van ons groot netwerk in de wijk.

Aanpak op adresniveau

Wij bezoeken adressen waar zorgen over zijn bij netwerkpartners zoals politie, gemeente Arnhem, woningbouw corporaties en op verzoek van de Wijkteams. Soms hebben ze ervaringen met deze partners waardoor het contact stroef loopt, soms weten ze er niet eens vanaf. Wij ondersteunen bij het aanpakken van hun 'achter de voordeur' problemen en leiden toe naar passende hulp, indien nodig.

Individuele trajecten (WMO)

Vanuit de Wijkteams is duidelijk welke mensen ambulante specialistische begeleiding nodig hebben. Deze maatschappelijk hulpverlening bieden wij ook i.s.m. Aanpakken coöperatie. Dit betreft hulp op maat trajecten. De frequentie / inzet wordt in samenspraak afgestemd, bijv 1, 2 of 3 x per week. De begeleiding heeft veelal een langdurig karakter. In de meeste situaties is hier sprake van meervoudige problematiek.

Bezoek onze voordeur

Achter de voordeur

Akkerwindestraat 1 (Bruishuis 105)

6832 CR Arnhem

☎️  06 411 07 507

✉️  info@achterdevoordeur.com

KvK  68403887       

BTW ID NL001544565B58

  • Facebook