Over ADV

Ik ben Hans van Heijningen, (Maatschappelijk werker, Coach en Manager) en oprichter / voorzitter van Projectbureau Achter de voordeur in Arnhem. Al ruim 40 jaar werkzaam in de hulpverlening en heb mij gespecialiseerd in Outreachende (MW) hulpverlening. Vooral bij diegene waar het bereiken van en/of het aanvaarden van hulp niet 'vanzelf' gaat, maar het wel hard nodig is vanuit menselijk of maatschappelijk oogpunt. Dit doen we in de vorm van individuele trajecten maar ook breder gericht, bijv. op een hele straat, flat of in delen van een wijk. Wij wachten niet, maar stappen er gewoon op af. Als we dan in gesprek gaan komt vanzelf wel omhoog waar de schoen wringt.

 

Mijn achtergrond als Maatschappelijk Werker, Coach en Manager komt hierbij goed van pas. Ik heb de eerste 17 jaar gewerkt in de Dak-, en Thuislozenzorg en vervolgens 15 jaar als manager bij het Maatschappelijk Werk in Arnhem.

 

Ik heb mij gespecialiseerd in Bemoeizorg vanuit de Presentiebenadering en projecten zoals 2e Kans Huisvesting, Vangnetteam Bemoeizorg, Overlast & Zorgcoördinatie (OZO) en de vele Achter de Voordeur projecten. Dit vond plaats in 5 (achterstand)wijken in Arnhem i.s.m. VHV, Vivare, Portaal en Gemeente Arnhem.

Het Team ZZP'ers bestaat nu na 4 jaar uit: Hans, Manon, Roxanna en sinds mei 2021 ook Sam Janssen (i.o.).

Daarnaast zijn Marleen en Fietje actief als vrijwilliger (Taalmaatje) voor ADV. (hun foto's zullen spoedig worden toegevoegd op de site)

Het ADV team

WhatsApp Image 2018-10-08 at 14.34.56_be

Hans van Heijningen

Oprichter, coach en projectmanager

Manon Bollen

Casemanager & SPV

Roxanna

Casemanager MWD

Sam Janssen

Casemanager & Maatschappelijk werker i.o.

Bezoek onze voordeur

Achter de voordeur

Akkerwindestraat 1 (Bruishuis 105)

6832 CR Arnhem

☎️  06 411 07 507

✉️  info@achterdevoordeur.com

KvK  68403887       

BTW ID NL001544565B58

  • Facebook